Cartofi taranesti 2
Cartofii imi plac sub orice forma si cred ca merg super bine langa orice tip de carne. Dar cartofii taranesti mai ales cu un pic de paprika imi plac cel mai mult.
Ingrediente:
– 7-8 cartofi
– o ceapa rosie mare
– o ceapa alba potrivita
– 1/2 ardei rosu
– 100 gr slanina afumata
– 1 lingurita boia de ardei
– sare si piper
– 3 linguri ulei de masline
Spalam si curatam cartofii si ii punem la fiert taiati in 8.
Intre timp taiem felii ceapa, ardeiul si slanina si punem la calit in uleiul de masline.
Lasam pe foc cateva minute pana capata ceapa o culoare aurie, adaugam apoi paprika sarea si piperul si luam de pe foc.
Cartofii fierti ii scurgem de apa si ii turnam in wok si mai punem pe foc 2 min. Amestecam bine, luam de pe foc si servim cald langa friptura.
Cred ca sunt tare buni!!
Rocsy sunt foarte buni. pup
Cartofi cum i-ai facut sunt tare buni, daca mai au si afumatura sunt si mai buni. Pup!
Si noua ne plac acesti cartofi!!Yummy!
Sara – asa e, buni tare ! pup
Haplea – ma bucur ca va plac. pup
sunt pe gustul meu!pup
exact ce vroiam sa vad , ma gandeam aseara la asa ceva 🙂
Alina – ma bucur ca iti plac. pup
Coco – e bine ca undeva, cineva se gandeste la acelasi lucru ca mine 🙂
that looks really delish
Cilla – Thank you!
Iti doresc sa ai un Paste luminat, linistit si cu ganduri bune. Hugs.
Super buni!!
Brandusa – multumesc la fel si tie un Paste fericit.
Danutza – multumesc.