Chec cu cacao si zmeura
Bun, rapid si usor de facut! Ce altceva ce pot zice de un simplu chec :)).
Nici pozele nu arata extraordinar pentru ca era cam seara cand le-am facut si nu ma ajuta aparatul. Si cand ma gandesc ca se intuneca tot mai devreme….o sa am foarte putin timp sa fac poze frumoase asa cum am norocul vara. Dar sa va zic totusi cate ceva si de reteta:
La final incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si cu cacaoa, folosind o spatula si amestecand usor sa nu se lase spuma.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 35-40 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin, apoi scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.
Un chec asa cum imi place mie!
Ma gandeam eu ca e pe placul tau :). Te pup
Si mie imi place foarte mult.
Foarte bun, imi place!
merge oricand 🙂
pufos si delicios
si eu ma plang de aceeasi problema…cu lipsa luminii mai mult timp!
checul arata foarte bine!
O bunatate de chec.Si este si foarte frumos!Pup!
Multumesc frumos si ma bucur ca va place >:D<