Ciorba de fasole boabe
Si acum imi place insa nu o mai mananc atat de des ca in copilarie.
Va zic si cum o fac eu, simpla si gustoasa cu putina afumatura.
De ce avem nevoie:
– un bol fasole boabe
– 400 gr kaizer afumat
– 4 morcovi
– 1 pastarnac
– 1 ceapa
– un ardei
– sare, piper
– tarhon
– 2 linguri otet
Spalam boabele de fasole si le lasam in apa de seara pana dimineata.
A doua zi incepem prin a pune fasolea singura la fiert.
Separat intr-un vas de 4-5 l punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam zarzavaturile taiate si kaizer-ul taiat bucati. Lasam la fiert la foc mic.
Fasolea aproape fiarta si stoarsa de apa in care a fiert o adaugam in vasul cu legume aproape fierte si lasam sa mai fiarba totul impreuna, la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust.
Cand avem totul fiert adugam tarhonul taiat si cele doua linguri de otet si oprim focul.
Servim cu ceapa rosie!
Sunt una din persoanele careia ii place mult de tot ciorba de fasole!!!
Rocsy e o ciorba buna! pup
Imi place la nebunie ciorbita!!!E tare frumoasa noua fata a blogului tau!Felicitari!Pupici!
Ciorba de fasole este preferata mea.Servesc tot din bol.Si hainutele cele noi sunt foarte frumoase.Pupici!
Licuta ma bucur ca iti place ciorbita si multumesc pentru felicitari! te pup
Dia ma bucur ca si tie iti place! si sunt mandra si eu de noul look al blogului :). te pup
si eu ador ciorba de fasole. Chiar azi am papat.
Alina sa iti fie de bine! e buna tare
Niciodata n-am refuzat ciorba de fasole …e in topul preferintelor, cu ceva muraturi langa ea 🙂
Pupici!
Multumim pentru ciorbita…..!!!!!E delicioasa!!!!Pupici:X
Apropro….imi place tare mult look-ul nou al blogului:)!!!!
Danuta, nici eu nu o refuz :). te pup
Maria ma bucur ca iti place ciorbita si noul look al blogului meu. Te pup