Coronita cu carne tocata
Pentru masa de Revelion am pregatit doua coronite cu carne, care nu numai ca arata foarte bine dar sunt si foarte bune si foarte usor de preparat.
Intindem doua foi rotunde (am folosit forma de la tort pt a taia rotund marimea dorita) asezam foaie in forma si punem pe margine de jur imprejur carnea. Taiem apoi aluatul din mijloc in 4 obtinand 8 triunghiuri pe care le tragem peste umplutura apasand pe margine pt a se lipi. Ungem apoi cu galbenus de ou si punem seminte de susan. Puteti vedea din poze toata procedura.
Reteta preluata de la Edith Frincu si usor modificata. Multumesc.
Tare frumoase coronitele astea, foarte de efect si precis ca-s si gustoase. Am pus ochii pe ele…
Pe curand!
multumesc. Da arata foarte bine si sunt bune :).
Mmmmm,ce bine arata…parca deja a ajuns si la mine asa o bunatate!
Da Evelina, coronitele astea au avut un efect foarte placut la masa de Revelion…sigur am sa le mai fac si eu.
interesanta coronita!!!imi place! cu prima ocazie o incerc sie eu!!Felicitari!!O duminica frumoasa sa ai!!
Da, e foarte de efect coronita. o saptamana frumoasa si tie!