File de merluciu cu ierburi aromate si susan
De ce avem nevoie:
– 500 gr file de merluciu (sau alt soi de peste)
– cateva frunze de oregano
– cateva frunze de busuioc
– cateva frunze de roinita
(de preferat proaspete sau congelate pt ca cele uscate nu au destula aroma)
– 4-5 linguri ulei de masline
– sare si piper
– 50 gr seminte de susan
Bun tare!Nu refuz o bucatica:)Ador pestele!Pup!
Multumesc Licuta. Mai am 3 buc…deci :). pup
Doarte bun! Prezentare de nota 10.
Cristina multumesc tare mult!
Cat de frumos arata.Pupici!
La cum arata pe farfurie si dupa ce citesti si reteta, iti laas gura apa. Dupa voi servi o bucatica din prajitura de ciocolata.
Mai este o portie mica si pentru mine ?! sigur ca nu, pai daca m-am trezit tirziu, s-a mincat tot… hmmm, bun, bun si prezentarea e de milioane ! Pupici !
Dia – multumesc frumos. pup
Dan si Ionela – ma bucur ca va place! si prajitura neaparat sa o incercati :))
Daniela – multumesc frumos si ma bucur ca iti place. pup
Simplu,sanatos si delicios!Pupici draga mea!
Multumesc frumos Flory!
Tare inmiresmat trebuie sa fie! puup
Nu am mancat merluciu dar arata super bine, as fura o bucatica de la tine 🙂 Pupici!
Liana – chiar a avut o aroma super!
Danutza – multumesc, serveste cu incredere :). pup
Tare bun se arata pestele tau…mi-ai facut pofta !!!
Alex ma bucur ca iti place!
Imi place tare mult prezentarea!
Haplea – multumesc frumos!
ffff bun!
Waw! Ce bine arata… si cred ca-i foarte bun! Pup
Alina & Simona – va multumesc. Chiar a fost bun . pup
Foarte interesanta si aromata crusta pestelui. si-mi place cum ai pus plantele la congelator. La anu asa fac si eu! 🙂
Merci Brandusa! Toate ierburile astea plus multe altele le am din gradina parintilor mei…ma bucur tare ca ei pun de toate si eu le folosec :). pup
Ierburile alea sunt minunate iar in asociere cu pestele…delicios!
Multumesc frumos
Mmmm… vreau si eu!… Foarte frumoasa prezentarea… de restaurant!…
Felis – multumesc tare mult! esti dragutza