Gulas de porc la wok
Avem nevoie de:
– 500 gr spata de porc
– 1 ardei rosu
– 3 cepe potrivite
– sare si piper
– 6 lingurite pasta de gogosari cu rosii
– cimbru
– oregano
– 3 cani de apa
– 4 linguri ulei de masline
Calim in uleiul incins ceapa si ardeiul tocat.
Carnea spalata o taiem cubulete si o punem in wok peste ceapa si ardei si calim cateva minute.
Punem 2 cani de apa si lasam la fiert la foc mic. Adaugam o jumatate lingurita sare si la fel si piper.
Daca mai e nevoie mai adaugam o cana de apa si lasam la fiert pana este fiarta carnea.
Spre final adaugam pasta de gogosari cu rosii si oregano si cimbru tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 minute.
Servim cu piure de cartofi si salata de cruditati.
Sa aveti pofta!
Simplu, dar bun.O duminica frumoasa…
Multumesc Rocsi >:D<
Mmmm merge tare bine si cu muraturi 🙂 Delicios!
Daaaa, normal ca merge :)).
O mancare pe placul alor mei!Pup!
Si la noi porcul e pe primul loc ( la cerintele sotului ). Pup
Si George este fan carne de porc.
Eu am venit si aici sa mai iau o portie ca eu sunt fan gulas.
Seara minunata!
Da si la noi e la fel, partea masculina vrea porc :)). Eu mananc nu zic nu, dar as prefera chestii mai usoare 🙂