Mancare de naut
Nu o tocmai o reteta ci mai degraba cateva ingrediente potrivite, puse impreuna intr-un vas, calite si asezonate, pentru a obtine o mancare rapida ideala pentru un pranz sau o cina.
Pentru Mancare de naut avem nevoie de:
- 2 conserve naut ( 800 gr)
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 150 gr carnaciori cruzi uscati (daca vreti o mancare fara carne, renuntati la carnaciori)
- 1 lingurita curcuma (turmeric)
- 1/2 lingurita chimen macinat
- sare si piper dupa gust
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare Mancare de naut
- Calim intr-un vas incins cu ulei de masline, ceapa si ardeiul tocate marunt.
- Adaugam carnaciorii taiati rondele si lasam la calit 2-3 minute apoi adaugam nautul fiert, pudra de curcuma si chimen, sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc aprox 3 minute, amestecand.
- La final adaugam patrunjel verde tocat si luam vasul de pe foc.
Comentează folosind contul de Facebook