Paine din faina alba/neagra

Daca e weekend e timp de brutarit…
Va prezint productia de paine de ieri din amestec faina alba cu faina neagra. 

Ingrediente:
– 500 gr faina alba tip 650
– 500 gr faina neagra
– 200 ml lapte caldut
– 480 ml apa calduta
– 2 plicuri drojdie uscata
– 1 lingurita zahar
– 1 lingurita sare
– 4 linguri ulei
– seminte floarea soarelui pt chifle

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

29 comentarii la “Paine din faina alba/neagra”

  1. Simona – as manca numai paine de casa daca as avea mai mult timp liber. pup

    Alina – multumesc.

    Dia – stiu ca suntem la fel de pasionate de painea de casa :). pup

    Haplea – multumesc.

    Gerdi – koszi szepen. Tenyleg a legjob kenyer.

  2. Ce frumoase piinitele tale… Si eu facut aseara bulcute, dar deja s-au terminat… Miine trebuie sa fac altele, dar tura asta cu faina integrala… Dar pina atunci, o piinita sustrag de la tine… Pupici !

  3. ce frumoase sunt! Imi place tare mult cand pregatesti painica! Am facut si eu ieri una si asa frumos mirosea toata casa … mmmm!
    Te pup Timea! Sa ai o saptamana minunata!

  4. Flory – e cea mai buna painea! pup

    Cristina – multumesc frumos.

    Emily – ma bucur ca iti plac painicile mele de casa. Chiar miroase frumos in casa de la paine :). Te pup si o saptamana frumooasa si tie.

  5. Danutza – ma bucur ca iti place painea mea.. te servesc cu drag si pe tine . pup

    Fantezie – ma bucur ca macar in weekend putem face paine de casa. pup

  6. Imi place painea de casa la nebunie ! Ale tale arata imbietorrrr !Spune-mi te rog …cu faina BL 55 ,o sa fie bune? ce fel de faina e ?multumesc!

  7. Lucia – ma bucur ca iti placa painile mele. Cu faina BL 55 o sa ai o paine super delicioasa. e tot faina alba ideala pt paine. pup si sa imi zici cum ti-a iesit painea. La faina alba trebuie mai putina apa/lapte cu vreo 10-20 ml, decat cand pui si faina neagra.

Dă-i un răspuns lui Haplea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.