Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai
Mananc destul de rar peste din pacate. Nu imi place orice tip de peste si in general prefer sa fie file. Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.
Avem nevoie de
500 gr pastrav somonat
sare si piper
busuioc uscat
cateva linguri faina de malai
ulei pentru prajit
Pentru servit/portie
1/2 lamaie
rosie
busuioc proaspat
Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem.
Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat.
Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti.
Am venit repede pentru ca e o mancare ce-mi place mult. Pastravul ala arata de milioane, iar daca e somonat imi place si mai mult 😉
Eu am descoperit de curand pastravul somonat si imi place tare mult. Pacat ca e atat de scump 🙁
Cred ca are un gust tare bun.
da Adriana e super, super bun.
Ce bunatate!!!!
Multumesc!