Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

 Mananc destul de rar peste din pacate. Nu imi place orice tip de peste si in general prefer sa fie file. Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.
Avem nevoie de
500 gr pastrav somonat
sare si piper
busuioc uscat
cateva linguri faina de malai
ulei pentru prajit
Pentru servit/portie
1/2 lamaie
rosie
busuioc proaspat

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem.
Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat.
Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti.

Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.
Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.
Pofta mare sa aveti!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai”

Dă-i un răspuns lui Timea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.