Pulpa de porc la cuptor
Avem nevoie de
– 1 kg pulpa de porc
– 5-6 catei de usturoi
– sare, piper
– oregano, maghiran, roinita
– 2 cepe
– 2 morcovi
– 1 ardei rosu
– ulei de masline
Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.
Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.
Mmmmm ce bunatate ai facut!!!hugs
Foarte bine arata, gustoasa si sanatoasa pulpa asta! Pup
Buburuza – merci frumos, pup
Poliana – multumesc, ma bucur ca iti place. pup
Tare buna este!
Foarte bine arata!… Sa n-o vada sotul ca vrea si el!…. :)) E prea cald….
Rocsy – multumesc.
Felis – :)) dimineata pana nu se incalzeste poti sa faci :)). pup
O bunatate pe placul alor mei.Da’nu-mi vine sa fac pe caldura asta.Pupici!
Dia – ma bucur ca va place. Cu caldura asta asa e, e mai greu sa dam drumul la cuptor 🙂
Cu asemenea condimente cred si eu ca este o bunatate!
In ultimul timp tot cu noaptea-n cap gatesc :))
Pupici
Eu tot mai putin gatesc 🙁 e atat de cald la mine in casa !
Am mai poftit la bunatatea asta… Nici nu conteaza ca-i atat de cald.. eu tot as papa o portie!
Pupici
Ti-a iesit minunat. Are o culaore faorte cool. Merge perfect cu cartofi noi.
Simona – merge si ca mezel rece…mai grav e cu cuptorul :))
Carol – multumesc frumos. Cu cartofi noi e perfect.
O bunatate nu alta. Si dai pui usturoi, pentru mine l-a trecut de la bun la foarte bun
Oltean – a fost delicioasa!
Arata intr-un mare fel!
Te astepta cu reteta asta, dar si cu altele, pe FACEFOOD!
Felicitari pentru blog!