Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar
E o varianta sanatoasa de a gati carnea si e buna rau.
Iata cum am pregatit eu carnea pentru gratar.
Avem nevoie de:
– 600 gr pulpa de porc
– 6 linguri ulei
– 1 lingurita boia dulce
– 1/2 lingurita boia de ardei iute
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper
– oregano
– maghiran
Pt sos: 1 capatana mica de usturoi, sare, 3 lingurite de ulei, 3 lingurite de mustar
Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.
Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.
Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.
Pregatim sosul de mustar: pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei. Adaugam la final mustarul si amestecam. Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.
Super delicioasa!
Danutza- asa e :). pup
Mmm, la gratar!!!Super buna!Pup!
Licuta – multumesc. Pup
Imi place.Vin la masa!pup
Un gratat minunat.Te pup!
draga mea, arata minunat :*
O zi superba iti doresc!
Rocsy – te astept :). pup
DiaMar – multumesc. pup
Gratar ala e foarte,foarte bun.Imi place cum face carnea,parca e mai frageda,nu-i asa?
Seara faina sa ai!
Emily – multumesc frumos, la fel si tie. pup
Angelica – asa e, imi place mult carnea facuta pe gratarul acesta. pup
Si eu folosesc acest tip de gratar…
Ai facut o mancare usoara si gustoasa!
Duminica placuta, pupici!
Hmmm foarte buna si totul arata minunat! Incearca sa pui si o lingura de smantana mai grasa, este genial sosul asa! Pupici!
merci Adela , stiu ca e buna si cu smantana ca si asa o fac, dar acum a fost doar cu mustar ca sa mai diversific. pup
Am facut si noi un gratar ieri la tara.. dar nu m-am gandit sa-i fac sosul asta! Am prestat un mujdei de usturoi verde 🙂
Pupici
Simona – daca e usturoi e bun oricum si cu mustar si cu smantana si simplu. pup
Cat de curand am sa fac si eu porcusor !!! 😉
Cat – tu fa porcusor si eu vin sa mananc :))
OMG!! Crima si pedeapsa cum poate sa arate!
Oltean – 🙂 ma bucur ca iti place!