Pulpe de pui la cuptor
Cred ca sunteti de acord cu mine ca aceasta mancare este minunata pentru o zi de sambata sau duminica in familie. Pulpe rumenite, piure de cartofi si salata de ardei copti = un pranz perfect.
Avem nevoie de:
8 pulpe inferioare de pui
3-4 linguri ulei de masline
1 lingurita boia de ardei
1 lingurita rasa sare
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita pudra de usturoi
1 cana mica de apa
8 pulpe inferioare de pui
3-4 linguri ulei de masline
1 lingurita boia de ardei
1 lingurita rasa sare
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita pudra de usturoi
1 cana mica de apa
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu toate condimentele. Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene care nu au ce cauta acolo, le trecem prin uleiul condimentat si le asezam intr-o tava.
Daca ramane ceva sos il turnam peste pulpe, apoi adaugam apa in tava si dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45-50 minute. La intervale de 15 minute intoarcem pulpele de pe o parte pe alta.
Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa inainte de a scoate din cuptor.
Bunnn meniu.Vin si eu la un copanel..Seara frumoasa!Pup!
Te astept Rocsi >:D<, seara faina si tie!
Imi plac si pulpele dar salata de ardei copti este una din preferatele mele.O combinatie pe gustul meu………..pulpe, piure de cartofi si salata de ardei copti.
Seara minunata!
Ma bucur ca iti place >:D<. Weekend minunat si voua!
O mancarica delicioasa!! Ceva ce n-as refuza niciodata 🙂
Pupici
Asa si eu Simona :)). Pup