Rulada de porc cu carnat afumat
Ramane doar sa va conving cat de usor se face :).
Pentru Rulada de porc cu carnat afumat avem nevoie de:
– aprox 700 gr cotlet de porc
– 300 gr carnati afumati
– 1 lingura sare de mare
– 1 lingurita rasa piper
– 3 lingurite paprika rosie
– oregano
– cimbru
– roinita
– cateva linguri ulei de masline
Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei si am batut apoi fiecare bucata de carne.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.
Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.
Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.
Buna ziua!
Cristina’s world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
Mult succes!
Delicios arata!
Cristina – multumesc de invitatie.
Truedelights – multumesc.
buna timea arata super rulada ta mi sa parut interensanta si de planta roinita fiindca nu am auzit de ea in cutile din imagine este pasta de masline ai retete minunate sa ai succes in continuare cu drag ely
Ely draga, roinita e o planta aromata ce creste in gradina parintilor mei pe langa alte ierburi aromate. In cutii am doar ierburi congelate. Pasta am facut-o din ulei de masline si ierburi. Te pup
Arata tare bine, vin si eu la masa!! pup
O trimit pe Diana la tine la masa.Se poate?
Pupici!
Paula – te astept cu drag 🙂
DiaMar – facem masa mare deci o primesc si pe Diana ta. Pupici
Waw, cat de bine arata!!! Ma invit la masa!! :))
Simona – te astept cu drag. pupici
Nagyon mutatós ez a tekercs, hát még a teljes hidegtál!
Thanks for all of your work on this web page. I am looking forward to reading more of your posts in the future.
Ce bine arata ! se preteaza foarte bine la aperitive !
Mandala – multumesc, arata bine si e si buna 🙂
Super faina rulada asta