Rulou din piept de porc
Daca vreti sa aveti pe farfurie o friptura care sa arate mai deosebit, nimic mai simplu decat sa rulati carnea umpluta cu verdeturi. Asa am facut si eu si a iesit ceva frumos si bun.
Ingrediente
– 8 felii piept de porc (eu am avut 4 bucati de piept pe care le-am taiat in doua)
– cimbru
– oregano
– roinita
– 1 lingurita boia de ardei
– 2 linguri ulei de masline
– sare si piper
Punem uleiul de masline intr-un bol mic in care adaugam apoi boia de ardei, sare, piper si verdeturile tocate marunt.
Ungem fiecare bucata de carne cu acest sos,
rulam apoi carnea si la capat infigem doua scobitoare. Ungem tava cu cateva picaturi de ulei de masline si asezam carnea.
Mai avem nevoie de:
– 8 catei de usturoi
– 1 ceapa
– 2 morcovi
Usturoil il taiem in doua si asezam cate doua bucatele in fiecare rulou.
Ceapa si morcovii le taiem in felii groase pe care le asezam langa carne.
Dam la cuptorul incins la 185 grade timp de aprox 40-45 minute.
Servim cald cu cartofi taranesti sau cu orice alta garnitura.
Pofta buna!
Eu servesc o portie asa, pentru ca e pe gustul meu… imi ajung legumele din jur… Pupici si o zi minunata sa ai !
Daniela – multumesc frumos. ma bucur ca iti place. pup
Cred ca a mai ramas si pentru mine o bucatica mica ,mica.Pup!
Milica – cu drag iti ofer si tie o bucatica! pup
Mai ai vin la cina, desi e cam tarziu :))! Pupici!
Adela – mai am si pentru tine…nu-i bai ca e asa tarziu :). te pup
Nu as putea s arefuz asa ceva… Super deliciu!!!
Pupici
Simona ma bucur ca si tie iti place. pupici
Arata tare bine!!!
Haplea – multumesc!
Mmm, ce deliciu!!!Yummy, si eu o bucatica!Pup!
La fix,imi plac chestiile dichisite:)
Pe placul carnivorilor mei rulourile tale.Pup!
Licuta – serveste draga mea :). te pup
Teo – ma bucur ca iti plac…si mie :). pup
Dia – la fel si aici. noapte buna
Nu ai cum sa refuzi asa ceva:)!!!Pupici
Maria – ma bucur ca iti place. pup