Tochitura de porc cu mamaliga

De mult timp imi era pofta de o mamaliguta calda cu tochitura. Si duminica trecuta s-a transformat in pranzul nostru. Un praz rustic si gustos. 

Pentru Tochitura de porc cu mamaliga avem nevoie de

– 500 gr spata de porc

– 350 gr carnati afumati
– 3-4 linguri pasta de gogosari cu rosii
– 5-6 catei de usturoi
– 1/2 lingurita sare 
– 1/2 lingurita piper
– 1 lingurita cimbru
Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu. Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii, cimbrul si usturoiul taiat marunt. 
Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele. Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.

Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras. 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Tochitura de porc cu mamaliga”

Dă-i un răspuns lui Timea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare