Paste bio cu nuci si scortisoara
În luna mai, AlimenteSpeciale.
Ma bucur sa fac parte si eu din cei 11 blogeri care pot arata lumii ca se poate manca mai sanatos si la fel de gustos. Mai multe detalii despre aceasta campanie, puteti citi pe pagina speciala dedicata #ManancResponsabil.
Ceea ce va prezint eu azi, este o reteta cat se poate de simpla si care imi aduce mereu aminte de copilarie. Si pentru ca am folosit paste bio semi-integrale si fructoza, recomand aceasta mancare sau desert ar putea spune unii, atat pentru diabetici cat si pentru cei care lupta zilnic cu kilogramele in plus. Sunt cu atat mai sanatoase pastele in aceasta combinatie cu cat si nucile contin grasimi sanatoase Omega 3.
Pentru Paste bio cu nuci si scortisoara avem nevoie de
- Ingredientele sunt pentru doua portii:
- 125 gr mini macaroane semi-integrale
- 2 linguri nuca macinata
- 2 lingurite fructoza
- 1 lingurita rasa scortisoara
- fulgi de migdale
Ne trebuie doar cateva minute sa pregatim aceasta mancare, deci e si practica nu doar sanatoasa 🙂 .
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu putina sare, apoi strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Punem pastele intr-un vas, adaugam nuca macinata, fructoza si scortisoara si amestecam.
Servim pastele in boluri si presaram deasupra fulgi de migdale.
Sa aveti pofta!
Ceva asemanantor mancam cand eram copil 🙂
Mie si acum imi place mult si mananc des ori cu nuca ori cu pesmet