Vinete pane la cuptor – fara gluten
Continui seria retetelor gustoase si sanatoase in cadrul campaniei Mananc Responsabil cu aceste felii de vinete crocante.
AlimenteSpeciale.
Pentru Vinete pane la cuptor – fara gluten avem nevoie de
- 1 vanata potrivita
- sare si piper
- 2 oua
- 2,5 linguri faina fara gluten – Mix It Schar fara gluten
- 6 linguri pesmet din porumb – fara gluten
Mod de preparare Vinete pane la cuptor – fara gluten
- Spalam si curatam vanata si o feliem apoi in rondele de aprox o jumatate de cm grosime (mie imi plac mai subtiri si mai crocante, dar le puteti taia si mai groase). Saram si piperam fiecare felie de vanata.
- Pregatim 3 farfurii: una cu faina fara gluten, una cu ouale batute si una cu pesmet din porumb fara gluten.
- Luam pe rand feliile de vinete si le trecem prin faina, ou si pesmet in ordinea aceasta.
- Asezam feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25 de minute.
Servim vinetele pane c legume.
Cat de faine sunt! Si noua ne plac tare mult, dar prajite.. la cuptor nu le-am facut niciodata. Cred ca-s mult mai sanatoase asa..
Sunt super si la cuptor!
Buneee. Trebuie prbate si la cuptor 😉
Trebuie, trebuie 🙂
Felicitari !
O reteta interesanta care trebuie si incercata.