Legume cu ardei copt la Crock Pot
Imi plac mult mancarurile din legume si incerc toate variantele care imi trec prin minte si le combin cu arome diferite de fiecare data. In mancarea aceasta am adaugat ardei copti si pudra de ghimbir, curry si chimen, obtinand o mancare de legume super delicioasa.
Pentru un plus de savoare si mentinerea in intregime a nutrientilor in mancare, am ales sa fac aceasta mancare la Crock Pot.
Pentru Legume cu ardei copt la Crock Pot avem nevoie de
- 1 dovlecel mediu
- 4-5 cartofi potriviti
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 6 ardei copti (eu am avut unii conservati la borcan, dulci)
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir
- 1/2 lingurita pudra de cury
- 1/2 lingurita pudra de chimen
- 1/2 lingurita sare de mare
- un pic de piper
- 100 ml apa
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel verde uscat
- busuioc verde proaspat
Mod de preparare Legume cu ardei copt la Crock Pot
- Curatam si spalam legumele.
- Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul si ceapa cubulete mici. Usturoiul il taiem rondele iar ardeiul copt il taiem bucatele.
- Toate legumele le punem in vasul de ceramica de la Crock Pot adaugand apoi un pic de ulei, condimentele si apa.
- Acoperim vasul cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o sursa de curent, selactam temperatura ‘High” si timpul de gatire de 3.5 ore.
- La final adaugam patrunjel verde uscat si tocam si cateva frunze de busuioc.
- Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Comentează folosind contul de Facebook