Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta ideala pentru o masa festiva cu familia sau prietenii. Cu ajutorul acestui aparat pot pregati orice tip de carne intr-un timp record iar pentru aceasta rulada am ales o carne proaspata de Vita Angus si am avut un rezultat delicios.

INGREDIENTE Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

  • 700 gr. carne de vita Premium Angus
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa mica
  •  4 lingurite pasta de gogosari
  • 2 lingurite alune macinate (sau nuca)
  • 1/4 lingurita sare de Himalaya
  • 1/2 lingurita piper verde
  • 2 linguri fistic tocat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • In plus:
  • 1 lingura ulei
  • 1 cepe
  • 4 buc. morcovi

MOD DE PREPARARE Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

  • Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne.
  • Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta de rosii si cele 2 lingurite de alune macinate.
  • Sarea si piperul le zdrobim intr-un mojar, iar fisticul il tocam marunt.

  • Presaram pe fiecare bucata de carne din amestecul de sare si piper, ungem cu pasta de gogosari, presaram apoi putin maghiran uscat si la final fisticul tocat.
  • Legam ruladele pe rand cu sfoara de bucatarie si presaram peste ele putin din amestecul de sare si piper verde.

  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 10 de minute si apasam START/Stop.
  • Adaugam in vas o lingura de ulei, lasam aparatul 1-2 minute sa se incalzeasca, apoi prajim bucatile de carne intorcandu-le pe toate partile.

  • Adaugam morcovii si ceapa taiate in jumatate.
  • Inchidem capacul, apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.

  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.

  • Scoatem carnea din vas si o feliem dupa ce s-a racit putin.

  • Din ceapa si morcovul fiert facem un piure cu ajutorul unui mixer vertical si il servim alaturi de rulada.

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.