Chec cu dulceata de gutui

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul. Adaugam apoi galbenusurile amestecate cu uleiul, apoi laptele si mixam dupa fiecare.
La final incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula si amestecand usor sa nu se lase spuma.
Turnam compozitia intr-o tava mica de chec tapetata cu hartie de copt. Punem jumatate dn fructele din dulceata si apasam din loc in loc sa intre in aluat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30-35 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Imi place mult aroma dulcetii de gutui iar cu checul merge perfect!
Asa e Rocsi, ma bucur ca iti place.
Cat de bun trebuie sa fie! Super!
Multumesc Meri!
Imi place tare mult dulceata de gutui, dar din pacate anul asta nu am mai avut norocul sa o gasesc in camara. Asadar nu pot decat sa spun ca as savura cu placere cateva felii din checul tau. Arata foarte bine!
Paula eu am reusit sa fac cateva borcanele, toamna tarziu. Ma bucur ca iti place checul meu >:D<
Cred ca-i delicios, arata foarte apetisant!!
Este Liana, multumesc 🙂
da bine mai arata!!!!
Multumesc Coco!