Chiftele din legume la cuptor
Varianta aceasta de chiftelute facute din legume si coapte in cuptor e o alegere minunata si pentru cei care tin o cura sau pentru cei care pur si simplu vor sa manance mai sanatos.
Bune de servit dimineata, la pranz sau seara si bune de pus si la pachet.
Pentru Chiftele din legume la cuptor avem nevoie de:
Mod de preparare Chiftele din legume la cuptor
Curatam si spalam bine legumele.
Dovlecelul si cartofii le dam pe razatoarea mica si le stoarcem putin de apa. Morcovii la fel ii dam pe razatoarea mica. Ceapa si ardeiul le taiem marunt. Daca aveti un chopper puteti sa il folositi pentru a economisi timp. Amestecam toate acestea intr-un bol apoi adaugam ouale, pesmetul si condimentele si omogenizam.
Formam cu mana aprox16 chiftele, nu foarte rotunde ci mai plate si le asezam pe o foaie de copt.
O parte din ele eu le-am dat prin seminte de susan.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 30-35 minute iar daca aveti cuptor cu gaz pe foc potrivit.
Delicioase!
Multumesc Cristina.
Cred ca-s tare bune! Si ce bine arata! >:D<
Sunt foarte bune si usoare. Multumesc.
Simt ca lesin de pofta! Maine facem si noi :)))) /muaaah! Super ideea!
Multumesc Laura. Stiu ca intre timp le-ai si probat si ma bucur ca ti-au placut.
Ce bine mai arata! :*
Multumesc!
Cat de frumoase ti-au iesit!!! Un mare like!
Multumesc Cristina
Doamne, am crezut ca sunt prajituri cand am vazut fotografia 🙂 Arata minunat, felicitari!
Simona:))) prajitura de legume 🙂
Nu inteleg cum ai reusit, ale mele au fost un adevarat fiasco. S au lipit de hartie si n a fost chip sa le mai dezlipesc. 🙁
Chiar nu inteleg ce anume nu ti-a iesit. Am facut exact cum am scris si au iesit exact cu se vad in poze 🙂 Si au mai probat persoane si le-a iesit ok. Trebuia sa mai pui pesmet daca era prea moale.
Le-am trecut pe lista !
Super aratoase !
Pe perioada cat au stat la cuptor, le-ai intors pe o parte si pe alta?
Felicitari :-* Abia astept primavara!
Arata delicios!
Le voi pregati astazi 😉
Delicioase si fara chili!!super reteta!