Chiftele in aluat de bere
Avem nevoie de:
Aluat:
Separat amestecam ingredientele pentru chiftele si formam cu mana umeda 20 de chiftele rotunde.
Aluatul il impartim in 20 de parti egale si formam bilute pe care apoi le intindem usor cu sucitorul.
Punem in fiecare cerc cate o bila de carne si strangem la mijloc apasand usor.
Asezam bilele formate, cu partea stransa in jos, intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu faina si le lasam la dospit aprox 20 de minute.
Le coacem in cuptorul preincalzit la aprox 175-180 grade timp de 35 de minute pana se rumenesc usor deasupra.
Se pot servi calde sau reci, sunt bune oricum.
Eu le-am servit cu o pasta dulce picata de legume facuta de mama mea.
Wow, ce bineee arata! O super idee 😀
Danutza multumesc. Sunt bune si sanatoase.
Ce mod ingenios de pregătire al chiftelelor. Arată într-un mare fel preparatul acesta.Felicitări!
Alina ma bucur ca iti plac. Multumesc si le recomand cu drag
Super bune si frumoase.Si eu le am in plan, dar as inlocui berea cu apa minerala.Sper sa nu aiba nimic.Bravo!
Rocsi, merci. Sunt bune si cu apa minerala sau pur si simplu cu apa, paine sa fie :).
Domne,le fac si eu ,gata!:)
Sunt…inedite!
Adina merita o incercare, sper sa va placa la fel de mult cum ne-au placut noua.
Cred ca sunt delicioase!!!Le-am trecut pe lista:)Pup!
Licuta ma bucur ca iti plac. Te pup si astept sa imi zici daca ti-au placut
Tare bine arata!
Te pup!
Multumesc DiaMar, pupici
Super ! 🙂
Merci Mirela
mmm.. trebuie sa le fac si eu!!!
Pup
Simo, sa le faci ca sunt f bune. Pup
Super reteta. Cum a facut mama pasta de legume? Arata minunat!!!
Ce ma mai ispitesti tu pe mine,Timi!