Ciorba de legume cu vitel – la Multicooker
Nu doar deserturile si felurile principale ies minunat la aparatul Multicooker ci si supele si ciorbele. Am facut o ciorba cu multe legume si carne de vitel si imi place la nebunie pentru ca legumele isi pastreaza mult mai bine proprietatile si gustul este mult mai puternic. In plus aparatul isi face treaba fara ca eu sa fiu nevoita sa stau langa aragaz.
O sa va explic mai jos cum am facut aceasta ciorba gustoasa la care nu am pierdut mult timp decat pana am spalat si tocat ingredientele.
Pentru Ciorba de legume cu vitel avem nevoie de:
- 250 gr carne de vitel
- 3 morcovi mai mari
- 3 buc patrunjel radacina
- 1 ceapa mica
- 1 felie ardei rosu gras
- 2 felii ardei verde gras
- o mana de mazare verde
- 5-6 cartofi mici
- 1-2 linguri ulei
- 1 lingurita sare de mare
- un pic de piper
- 3 linguri pasta de gogosari
- 250 ml suc de rosii
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare Ciorba de legume cu vitel
Curatam si spalam bine legumele.
Dupa ce s-a scurs acest timp adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt, presaram putin piper si mai pornim aparatul 10-15 minute.
Dupa ce s-a scurs si acest timp adaugam patrunjelul verde tocat si lasam aparatul pe ‘keep warm’ pana servim. Sau daca nu servim atunci putem sa il oprim de tot si sa scoatem aparatul din priza.
Servim ciorba calda cu un ardei iute sau/si cu smantana daca doriti, desi acum vara preferam mancarurile cat mai usoare.
Pofta mare sa aveti si o duminica minunata va doresc!
Foarte buna ciorba ta.
Multumesc Cristina.