Crackers fara gluten cu ton
Vreti sa ii surprindeti pe cei dragi cu niste gustari bune, sanatoase si gata in doar cativa pasi? Urmariti reteta mea de mai jos si alaturi de alte aperitive puteti pregati o masa frumoasa pentru o aniversare sau o zi de sarbatoare.
Campania la care particip, numita Iubim si Daruim cu Schar este organizata de Schär si Celiaci.ro si se adreseaza in special persoanelor cu intoleranta la gluten dar si celor care doresc un mod de viata mai sanatos.
Pentru Crackers fara gluten cu ton avem nevoie de
- 2 pachete Crackers fara gluten de la Schar
- 1 conserva de ton bucati in suc propriu
- 2 lingurite unt 82% grasime
- 1 ceapa mica rosie
- un pic de zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
- aprox 100 gr porumb dulce
Mod de preparare Crackers fara gluten cu ton
- Scurgem apa din conserva de ton iar tonul il punem intr-un bol si zdrobim bucatile cu o furculita.
- Adaugam untul moale si amestecam apoi adaugam si ceapa rosie tocata marunt, amestecam din nou si potrivim de sare si piper.
- Picuram zeama de lamaie dupa gust.
- Ungem fiecare biscuite sarat cu pasta de ton si punem deasupra si boabe de porumb.
- Este o gustare sanatoasa si poate chiar inlocui una dintre cele trei mese.
Felicitari !
Un biscuite sarat transformat intr o gustare magnifica.
O idee excelenta.
Multumesc. 🙂
Multumesc.