Crumble cu fructe de padure
Pregatim aluatul faramicios (crumble-ul) amestecand untul cu zaharul si faina. Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il dam la congelator 10-15 minute.
Ungem tavile cu unt sau margarina si punem fructele in ele. Presaram deasupra fructelor zaharul vanilat.
Scoatem aluatul din congelator si il razuim peste fructe.
Punem tavitele in cuptorul preincalzit la 180 timp de aprox 30 minute sau pana se rumeneste aluatul deasupra.
Obtinem un desert delicios cu aluat crocant deasupra si fructe zemoase si aromate dedesubt.
Sa aveti pofta!
Pozele nu sunt ele prea reusite fiind facute seara.
Wow ce bunatate!
Multumesc Haplea!
Buunnn!
Foarte bun Cristina :))
Am sa incerc si eu odata,cred ca este bun!
Merita sa incerci. Sigur o sa iti placa.
Un desert grozav!
Asa e Teo, multumesc.
De mult timp zic sa incerc si eu un crumble.. Iar cu fructe de padure, cred ca-i the best! 🙂
Pup
Sa incerci Simo pt ca e un desert minunat, mai ales facut cu fructe zemoase >:D<
una din preferatele mele, vara fac in fiecare saptamana cu ce fructe am!
ma bucur ca iti place Coco!
Deliciu….am visine.nimic sub fructe?doar unt?
Da, exact cum scrie in reteta. Nu e tarta, e crumble cu fructe deci doar fructe trebuie si aluatul faramicios deasupra 🙂