Cupcakes cu crema de visine
Sunt frumoase, motate si gustoase. Ce altceva sa va mai spun de ele…hmmm… imi place sa le fac si normal ca am o placere deosebita sa le si mananc :)) . Iar bucuria mea e maxima pentru ca am inca multe fructe congelate si inca mai pot face diverse bunatati dulci.
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 3-4 minute. Turnam untul topit caldut si apoi laptele caldut, mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Asezam hartiile pentru briose in tava speciala pentru briose si umplem egal fiecare forma.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 23-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Crema: scoatem samburii de la visine si pasam visinele in blender. Turnam visinele pasate intr-un vas care urmeaza a fi pus pe foc impreuna cu cele 2 linguri de zahar. Lasam pe foc pana se topeste zaharul si fierbe cateva minute. Amidonul il amestecam cu un pic de apa rece, adaugam putin din sosul de visine si apoi il turnam in sos amestecand pana se ingroasa.
Lasam sa se raceasca complet.
Separat mixam frisca pana devine spuma. Adaugam peste frisca jeleul de visine si mixam cu mixerul pe treapta mica pana se omogenizeaza.
Foarte frumoase ti-au iesit…Crema cu visine in combinatie cu briosele ce le-ai pregatit sunt un deliciu.Bravo!
Multumesc Rocsi, foarte buna crema :). Te pup
Ce frumoase sunt! Imi plac si hartiutele colrate si motatele. Vreau si eu un cupcake motat. 🙂
Ma bucur ca iti plac si cu drag te servesc >:D<.
tare frumusele sunt! :*
Multumesc frumos Emily <3
Mmm, tare frumoase si cred ca super delicioase!Pup!
Multumesc frumos. Te pup
Cat sunt de frumoasa!!!! Nu te mai opresti din gatit.. :))
Simo :)) gatesc cate putin si mai des.
Cred ca sunt tare delicioase!! Ti-au iesit superbe!!! Pup!
Ma bucur ca iti plac, te pup.
Superbe !
Multumesc!
Sunt frumoase foc!! Pup
Multumesc Paula.
Ce poze frumoase! Si excelenta crema ai ales. >:D<
Multumesc Adina, ma bucur ca iti place. >:D<
Interesanta reteta, imagini frumoase, foarte gustoase, îmi place blog-ul are mai multe variante şi este de înaltă calitate… Va invitam sa vizitati blog-ul meu din Valencia, cu reţete tradiţionale din regiunea Valencia.
http://valenciagastronomic.blogspot.com.es
În această săptămână “fritters dovleac reteta” şi săptămâna următoare “Mona Paşti din Valencia” ai de gând să-şi piardă?
În blog-ul meu puteţi găsi un Traducător
ta, dacă vă place gastronomie valenciană, puteţi plasa codul HTML pe blog-ul dvs., şi veţi avea acces direct la blog-ul meu, veţi vedea că se
drăguţ.
Multumesc frumos.
Draga mea sunt superbe si delicioase!!!! Merg perfect cu cafeaua mea <3
Multumesc Cristina.