Eclere si un an de blog
Cum a inceput totul? Simplu ….ramasa fara servici si neavand cu ce sa-mi umplu timpul liber, m-am gandit sa trasform mica mea pasiune culinara in ceva util. Mereu faceam poze la mancare si la torturile pe care le faceam la diferite aniversari in familie, dar niciodata nu m-am gandit ca le pot transpune pe un blog. Pana anul trecut, cand nevoia de a face ceva cu tot acel timp liber s-a materializat in ceea ce vedeti acum. Desi dupa cateva luni am inceput un nou servici nu am renuntat la a posta in continuare aici.
Incet, incet, luna de luna s-au adunat retete dupa retete si asta si datorita cititorilor mei care luna de luna au crescut si am simtit si eu nevoia de a posta constant.
A crescut si numarul de vase din bucatarie si acum nu exista loc unde sa merg si sa nu cumpar ceva pt sufletul meu…adica pt bucatareala :). Imi mai lipseste insa ceva foarte important, un aparat foto performant care sa ma ajute sa expun ceva mult mai frumos decat ce vedeti acum, dar sunt focusata sa astup aceasta lipsa pana la urmatoarea aniversare.
Ma bucur si ca, datorita blogului impreuna cu tot ce implica acesta, am cunoscut atat real cat si virtual oameni minunati, unii din ei devenind chiar prieteni de suflet.
Va multumesc deci ca ma urmariti si va astept in continuare sa vedeti ‘Ce a mai gatit Timea…’ 🙂
Stiu ca merita marcat acest eveniment cu un tort frumos, insa pentru ca in viitorul apropiat am de facut mai multe torturi am ales sa sarbatoresc anul acesta doar cu niste eclere delicioase.
Si pentru ca ma caracterizeaza culoarea mov, asa cum puteti vedea si in sigla blogului, nu puteam sarbatori decat in aceleasi tonuri frumoase de mov.
La multi ani !
Ba sunt frumoase foc!!! La multi ani blogului deliciosi blogului! La cat mai multe retete minunate ca si pana acum! Eu servesc un ecler, bine? 😛
Multumesc frumos Paula. Cu drag te servesc. Te pup
Delicioase eclerele!La multi multi ani inainte frumosi si plini de inspiratie!te pupam
Multumesc fetelor, la fel si voua. >:D<
La multi ani blogului tau! Esti foarte talentata si cred ca blogul tau va creste frumos in fiecare an. Problema cu aparatul o am si eu, dar lasa ca o sa vina si vremea aia.
Te pup si …petrecere frumoasa!
Multumesc pentru cuvintele frumoase! Cu aparatul sper sa rezolvam :). Te pup
La multi ani si la cit mai multe retete delicioase ! Doua eclere le sustrag din farfurie, ca trebuie sa ma indulcesc pe ziua de azi ! Pupici !
Multumesc Daniela, la fel si tie. Ma bucur ca iti plac eclerele. Te pup
La multi ani blogului! La cat mai multe retete ingenioase si delicioase.
Eclerele arata minunat ;;) As papa si eu unul!
Pupici
Alina multumesc frumos si ma bucur ca iti plac eclerele. Te pup
Multi ani de blog..Sa vii mereu cu retete foarte bune asa cum faci mereu..Un ecler stii ca iau ca imi plac enorm.O zi frumoasa…
Multumesc frumos dragutzo, ma bucur ca ma vizitezi mereu si cu drag it ofer un ecler. Te pup >:D<
Draga Timea, exact asa am inceput si eu cu blogul, ce coincidenta frumoasa 😛
La Multi ani blogului si continua sa ne incanti in cu preparatele tale facute cu mult drag!
Pupici multi!
Deci am inceput la fel :)). Tot raul spre bine cum se zice. Multumesc si la fel si tie. Te pup
La multi ani frumoși de acum înainte în acest minunat univers virtual:).
Multumesc frumos Alina!
Multi Ani Deliciosi bloguletului tau frumos!
Pupici multi si spor in toate!
Multumesc frumos draga mea. La fel si tie!
Felicitari si mult succes in continuare. Si cat mai multe retete delicioase.
Multumesc Cristina la fel iti doresc si tie.
La multi ani! Felicitari si la cat mai multe retete frumoasae! Pup!
Va multumesc mult de tot si va pup.
La multi ani blogului! Mult succes si la cat mai multe retete savuroase! :X
Servesc fuga un ecler pana nu se termina 😀
Pupici!
multumesc Danutza, la fel si tie. te pup
La multi ani blogului! La multi ani autoarei si simpaticei mele prietene!
O gramada de retete tentante, elegante, prezentate cu gust!
Bravo!
Multumesc frumos draga mea prietena >:D<. Ma bucur ca datorita blogului te-am cunoscut si pe tine. Te pup
La multi ani gustosi!Mai sunt eclere? Macar unul si pt. mine, ca tare-mi plac 😉 pup
Multumesc Liana , am si pt tine un ecler gustos. Te pup
La Multi Ani, blogului tau!!! La cat mai multe retete delicioase!! Ma servesc cu un ecler, ca tare bun mai este..
Pupici
Simona multumesc dragutzo. La fel iti doresc si tie si cu drag iti ofer un ecler in aceasta zi speciala. Pup
La multi ani si la cat mai multe postari!!!Eclerele sun minunate si mi-ai facut o pofta…:)!Pup!
Multumesc Licuta. Iti multumesc pentru vizite si ma bucur ca iti plac eclerele. Te pup
La multi ani draga mea! :*
Multumesc frumos Emily >:D<
Felicitări pentru un blog frumos și gustos, la mulți ani!
Frumoase și gustoase eclerele tale, arată bine cu puțin mov. O întrebare dragă Timea: tu nu pui deloc ouă in coca/aluatul pentru coji? Eu nu am îndrăznit până acuma să fac cojile pentru eclere fără ouă, dar dacă tu zici că se poate, am să fac și eu așa…
Te pup fată harnică!
Sanda multumesc frumos. Si multumesc mai ales ca mi-ai zis de oua pt ca efectiv am uitat sa trec (am scris noaptea reteta :))). Am sa modifc acum. Multumesc >:D<
succes in continuare …m-am servit si eu 🙂
Multumesc Coco.
La cat mai multe retete delicioase si la cati mai multi ani de blog! Eclerele dunt delicioase!
Multumesc frumos Irina >:D<
Holla, hai sa strangem randurile bloggerilor sibieni, sa ne cunoastem si noi si poate reusim sa miscam impreuna muntii din loc. De fapt nu, ca nu ne deranjeaza muntii cu nimic. Dar poate bem o bere la vreun blogmeet 🙂
Ce zici, te intereseaza pentru inceput asta: http://cemerita.ro/medias-blog-awards-ajunge-si-la-sibiu/ ?
Tudor
Hai sa strangem!
La multi ani !
La cat mai multe retete !!!!
Multumesc frumos!
La multi ani si la cat mai multe postari delicioase!
Multumesc tare mult!