Gnocchi cu sos de rosii cu legume si carnaciori
Mie imi plac mult de tot pastele astea din cartofi, sunt moi, pufoase, satioase si cu sosul acesta merg perfect pentru un pranz rapid.
Adaugam o lingura de faina si amestecam bine apoi turnam treptat sucul de rosii, amestecand pana turnam toata cantitatea. Lasam sa fiarba cateva minute apoi saram si piperam dupa gust si punem usturoiul si busuiocul tocate marunt. Lasam sa fiarba inca aprox 10 minute pt a se amesteca bine toate aromele apoi luam de pe foc si mai adaugam putin busuioc tocat.
Pastele le punem la fiert in 4 l de apa cu putina sare. Cand se ridica deasupra sunt fierte.
Strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece apoi le punem intr-un vas peste care turnam sosul.
Servim cald.
Foarte apetisante sunt cu sosul acela pe deasupra!
Pup!
Chiar e bun tare sosul 🙂
Ce-mi plac!
Alina ma bucur ca iti plac