Legume la cuptor
Pentru Legume la cuptor avem nevoie de:
Mod de preparare Legume la cuptor
Curatam si spalam pe rand toate legumele.
Taiem gulia si zucchini felii si le punem pe fundul unei tavi taflonate.
Morcovul si patrunjelul le taiem in 3-4 bucati.
Ceapa o taiem in doua, iar rosia ardeiul si gogosarul le taiem felii.
Le punem toate peste gulie si zucchine, apoi saram si piperam, stropim deasupra cu ulei de masline si dam la cuptorul preincalzit la 180-190 de grade timp de 45 de minute.
Ce bunatate!
Multumesc.
Bun si sanatos!
Asa e Cristina, te pup
ce frumos arata! vad ca nu s-au uscate deloc deasupra!
Adnia multumesc. Nu inteleg de ce ma intreaba lumea daca s-au uscat dar niciodata nu mi se usuca legumele la cuptor si nici carnea desi nu pun apa decat un strop de ulei. Toate isi lasa suc propriu :).