Pulpa de porc in sos de ceapa

Pupla de porc in sos de ceapa si piure de cartofi, o mancare cu gust romanesc, un pranz satios.

Pentru Pulpa de porc in sos de ceapa avem nevoie de:

 300-400 gr pulpa de porc
2 cepe albe mari
o ceapa rosie mare
4 catei de usturoi
4 linguri pasta de gogosari cu rosii
1/4 lingurita praf chilli
 sare si piper dupa gust
maghiran si cimbru 

Mod de preparare Pulpa de porc in sos de ceapa

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. 
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta mare!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Pulpa de porc in sos de ceapa”

  1. Oh, ce bine arată! Cu piure de cartofi și murături, mmmmm……
    Sărut-mâna pentru masă că a fost tare gustoasă, și bucătăreasa frumoasă! Spăl eu vasele – în semn de recunoștință…. Pupici.

  2. Hmmm, deja simt mirosul si parfumul… Imi aduc aminte ca mama acasa facea mincarica din carne de pui cu multa, multa ceapa… Deliciu curat… Imi pun barbetica si vin la tine la masa ! Pupici !

Dă-i un răspuns lui Timea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.