Salata de cruditati cu piept de pui
Dupa un concediu perfect dar in care am mancat tot felul de mancaruri unele mai grele altele mai usoare, gogosi, clatite si muuulta inghetata, ajunsa acasa evident nu am avut chef de nici un gatit. In prima zi am cumparat un pui grill si l-am savurat cu o salata iar din pieptul de pui ramas am facut ziua urmatoare aceasta salata minunata pe care o impart cu voi virtual.
Avem nevoie de:
- o bucata piept de pui (mie mi-a ramas de la un pui grill mai micut, dar puteti face si cu piept de pui la gratar, e chiar mai buna asa)
- 1 rosie mare, mare
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- o ceapa rosie
- un pic de ulei de masline sau floarea soarelui, dupa preferinte
- zeama de la 1/2 lamaie
- 100 gr salata
- sare si piper dupa gust
- optional branza telemea light si masline (portia mea a fost fara)
De facut e cat se poate de simplu.
Inainte de toate curatam si spalam legumele dupa caz.
Punem intr-un bol salata apoi pe rand feliem dupa pofta inimii legumele .
Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Stropim cu zeama de lamaie si cu ulei si amestecam ingredientele.
O idee buna pentru cina!
Asa e Cristina 🙂
cu se fac galuste cu prune?