Spirale cu sunca si cascaval
Tot pentru ziua mea, saptamana trecuta, am pregatit si aceste spirale cu sunca si cascaval. S-au mancat destul de repede, asta presupune ca au fost si bune. Stiti, eu nu mananc branzeturi deci mereu ii cred pe cuvant pe ceilalti care gusta sau ma ghidez dupa cat de repede se mananca :).
Avem nevoie de:
200 gr foietaj
3 felii cascaval Gouda
2.5 felii sunca
1 galbenus de ou
Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.
Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.
Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.
Pai dac-a fost ziua ta…la multi ani!!!!
Cred ca-s bune reci, dar calde cred ca sunt o minune!
Multumesc >:D<. Sunt bune oricum 🙂
La multi ani!:)
Ce versatil este foietajul,in cate moduri il putem folosi…
Super!
Multumesc Adina. Chiar am facut mai multe feluri si am fost foarte multumita de ele. Pup
la fix am gasit reteta ta….sunt in cautare de aperitive pentru masa festiva ce o sa o pregatesc weekendul viitor.
eu am facut spirale doar cu branza si imi place tare mult cum au iesit si cu sunca 🙂
Monica eu din 800 gr de foietaj am facut 4 feluri de aperitive, foarte bine primite de musafiri :).