Brownie cu visine

Brownie sau negresa este o prajitura ciocolatoasa cam pe placul tuturor si daca mai adaugam in ea si ceva fructe o face si mai irezistibila. Este o prajitura destul de consisenta asa ca va recomand sa o serviti dimineata :), langa o cafea evident. 

brownie cu visine 3

Pentru Brownie cu visine avem nevoie de

  • 125 gr unt 82% grasime
  • 4 linguri Green Sugar (sau aprox 6-7 linguri zahar tos)
  • 3 oua
  • 120 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 120 gr ciocolata neagra
  • un varf de cutit sare
  • 350 gr visine fara samburi
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare Brownie cu visine avem nevoie de

  • Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.
  • Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua,  praful de copt si bicarbonatul. Treptat adaugam din amestecul de ingrediente uscate peste mixul de unt cu oua.
  • Ciocolata o topim pe baie de aburi si o incorporam la final mixand din nou cu mixerul pe treapta 1.

mod de preparare brownie cu visine

  • Ungem o tava cu putin ulei si tapetam cu hartie de copt.
  • Turnam compozitia in tava si nivelam cu o spatula. Asezam deasupra fructele si presaram peste ele zaharul vanilat, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.

mod de preparare brownie cu visine 1

  • Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra si feliem.

brownie cu visine 4

 

brownie cu visine 1

brownie cu visine 2

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *