Fursecuri fragede cu alune

Prima mea masa incepe cu o cafea neagra si biscuiti, fursecuri sau ceva dulce, apoi continua cu un fruct pana ajung la masa de pranz. Imi para rau doar ca nu am chiar intotdeuna timp sa imi fac singura fursecurile sau biscuitii. Fursecurile pe care le prezint azi sunt cu alune macinate si bobite de ciocolata si imi plac foarte mult. Daca nu aveti alune le puteti inlocui cu alte nuci, dar sa le incercati neaparat si cu alune.

Pentru Fursecuri fragede cu alune avem nevoie de:

  • 2 oua
  • un varf de sare
  • 3 linguri indulcitor Green Sugar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 gr unt nesarat 82%
  • 200 gr alune macinate
  • 100 gr faina neagra
  • 100 gr faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri bobite de ciocolata

Mod de preparare Fursecuri fragede cu alune

  • Mixam intr-un bol ouale cu un varf de sare, indulcitorul si zaharul vanilat apoi rand pe rand adaugam untul si restul ingredientelor si amestecam cu un tel.

  • Acoperim bolul cu folie alimentara si dam la frigider minim o ora.
  • Scoatem vasul din frigider si cu ajutorul a doua linguri  luam din compozitie si punem direct in tava tapetata cu hartie de copt, fie folosim o forma de gogosi in care punem compozitia pentru a avea fursecuri mai rotunde.

  • Dam tava la cuptor la  170 de grade timp de 12 minute.
  • Scoatem tava din cuptor si cu o spatula scoatem fursecurile pe un grilaj cu mare grija pentru ca sunt foarte fragede.
  • Repetam procedura pana terminam compozitia din bol.

Sper sa va placa si voua fursecurile mele si sa le pregatiti pt voi si cei dragi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *