Legume la tigaie

Tot cu ajutorul noului meu ‘asistent’ in bucatarie 🙂 , Salad Chef Smart de la iteleshop.ro, am facut aceasta mancare de legume care cu siguranta o sa fie si pe placul vostru. O mancare lejera pentru iubitorii de legume iar Salad Chef Smart mi-a usurat munca.

Pentru Legume la tigaie avem nevoie de

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • (eu am pus cate doua din fiecare pt ca am ceapa foarte mica)
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 1 morcov mare
  • 1/2 vanata
  • 1 dovlecel mai mic
  • 2 lingurite sos negru de soia
  • un varf de lingurita pudra de ghimbir
  • un varf de lingurita paprika iute
  • putina sare ( gustam inainte de a adauga sare pentru ca sosul de soia contine sare)

Mod de preparare Legume la tigaie

  • Dupa ce spalam bine legumele si le curatam dupa caz, pregatim aparatul Salad Chef Smart asezand in spatiul de taiere forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete.
  • Punem pe rand jumatatile de ceapa si feliile de ardei, apasam  capacul cu putere si cubuletele de ceapa si ardei vor cadea direct in cutie.
  • Procedam la fel si cu vinetele doar ca le taiem felii groase inainte. Pentru morcov si dovlecel am folosit dispozitivul de taiat felii subtiri. Puteti vedea si in poze ce felii subtiri si perfecte am obtinut.
  • Intr-un wok incins cu putin ulei de masline calim mai intai ceapa si ardeiul apoi adaugam cubuletele de vinete si feliile de morcov si dovlecel. Lasam legumele la calit cateva minute (4-5 minute) apoi adaugam sosul de soia, condimentam si mai lasam pe foc doar cateva minute ca sa amestece aromele.
Si am obtinut o minunata mancare de legume la tigaie!
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Legume la tigaie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *