Omleta cu legume la cuptor

Omleta cu dovlecel este omleta mea preferata si pentru ca e primavara si incep sa apara rand pe rand legumele, putem incerca mancaruri mai usoare si mai sanatoase. Dar aceasta reteta o puteti incerca in oricare alta perioada a anului. 

omleta la cuptor cu verdeturi 2

Pentru Omleta cu legume la cuptor avem nevoie de

  • 4 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 4 fire de ceapa verde
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • un pic de sare si piper
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 5 rosii cherry
  • 1 lingura ulei de masline pentru un tava

Mod de preparare Omleta cu legume la cuptor

  • Spargem ouale intr-un bol si le mixam cu un tel. Adaugam apoi pe rand, ceapa taiata rondele, dovlecelul dat pe razatoare, salata taiata si ardeiul taiat cubulete. Omogenizam adaugand apoi condimentele, patrunjelul tocat, laptele, faina si bicarbonatul.
  • Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 22 cm unsa cu putin ulei de masline.  Asezam deasupra cateva rosii cherry si dam tava la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste usor deasupra.

mod de preparaere omleta cu verdeturi

  • Scoatem din cuptor si adaugam cateva frunze de rucola si servim.

omleta la cuptor cu verdeturi

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *