Piept de pui crocant
Pieptul de pui imi place cel mai mult sub forma de snitele si daca mai e si putin picant si crocant il consider absolut perfect. Si ca sa fie totul perfect va zic ca aceste bunatati au fost facute din piept de pasare de la tara 🙂
Pentru Piept de pui crocant avem nevoie de:
– 500 gr piept de pui
– 3 oua
– 100 gr faina
– 150-200 gr fulgi de porumb
– sare
– piper
– boia de ardei iute
Mod de preparare Piept de pui crocant
Spalam pieptul de pui si il taiem felii.
Batem usor feliile apoi presaram sare, piper si boia iute pe fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, alta cu oule batute si alta cu fulgii de porumb zdrobiti.
Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem bucatile prajite pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Putem servi atat cald langa orice garnitura dorim cat si rece cu o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.
Avem aceleasi preferinte. Pot sa consum cantitati industriale din preparatul asta 🙂
Si mie imi place asa pieptul de pui, dar il consum mai rar si asta pentru ca nu-mi place sa stau langa tigaie si sa-l prajesc :))
Vin si eu la masa. Arata crantzanicios de bine! Pup
Yuuumy!!!Vin si eu la o portie 🙂 hugs
Oltean – cam da 🙂 si mie imi place tare mult.
Poliana – la fel si eu incerc sa mai evit prajeala, dar din cand in cand tot fac :).
Alina – te astept la masa, pup
Bucuruza – hai si tu, mai pun un scaun :)). pup
Vreau si eu! Sunt delicioase!
Irina – te servesc si pe tine :).
Imi place!!!E bun tare!Yunmmy!Pup!
Sunt grozav de bune.Mai rar,dar tot fac.
Pupici!
Licuta – ma bucur ca iti place. pup
DiaMar – si eu fac mai rar din cazua prajelii, dar tot fac 🙂
Si eu le indragesc :X!! Yammy…..
Maria – pt ca sunt f bune :).
Si mie-mi place la fel: crocant, picant si bun! 🙂
Faine rau arata! Pupici
Simona – merci…asa si eu daca e picant si crocant e perfect :))