Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta ideala pentru o masa festiva cu familia sau prietenii. Cu ajutorul acestui aparat pot pregati orice tip de carne intr-un timp record iar pentru aceasta rulada am ales o carne proaspata de Vita Angus si am avut un rezultat delicios.
INGREDIENTE Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
- 700 gr. carne de vita Premium Angus
- Pentru umplutura:
- 1 ceapa mica
- 4 lingurite pasta de gogosari
- 2 lingurite alune macinate (sau nuca)
- 1/4 lingurita sare de Himalaya
- 1/2 lingurita piper verde
- 2 linguri fistic tocat
- 1/2 lingurita maghiran uscat
- In plus:
- 1 lingura ulei
- 1 cepe
- 4 buc. morcovi
MOD DE PREPARARE Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
- Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne.
- Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta de rosii si cele 2 lingurite de alune macinate.
- Sarea si piperul le zdrobim intr-un mojar, iar fisticul il tocam marunt.
- Presaram pe fiecare bucata de carne din amestecul de sare si piper, ungem cu pasta de gogosari, presaram apoi putin maghiran uscat si la final fisticul tocat.
- Legam ruladele pe rand cu sfoara de bucatarie si presaram peste ele putin din amestecul de sare si piper verde.
- Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 10 de minute si apasam START/Stop.
- Adaugam in vas o lingura de ulei, lasam aparatul 1-2 minute sa se incalzeasca, apoi prajim bucatile de carne intorcandu-le pe toate partile.
- Adaugam morcovii si ceapa taiate in jumatate.
- Inchidem capacul, apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
- Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
- La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
- Scoatem carnea din vas si o feliem dupa ce s-a racit putin.
- Din ceapa si morcovul fiert facem un piure cu ajutorul unui mixer vertical si il servim alaturi de rulada.
Mulțumesc, e foarte gustoasa rulada:)