Brownie cu visine
Brownie sau negresa este o prajitura ciocolatoasa cam pe placul tuturor si daca mai adaugam in ea si ceva fructe o face si mai irezistibila. Este o prajitura destul de consisenta asa ca va recomand sa o serviti dimineata :), langa o cafea evident.
Pentru Brownie cu visine avem nevoie de
- 125 gr unt 82% grasime
- 4 linguri Green Sugar (sau aprox 6-7 linguri zahar tos)
- 3 oua
- 120 gr faina
- 2 linguri cacao
- 1 lingurita praf de copt
- un varf de cutit bicarbonat de sodiu
- 120 gr ciocolata neagra
- un varf de cutit sare
- 350 gr visine fara samburi
- 2 plicuri zahar vanilat
- zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare Brownie cu visine avem nevoie de
- Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare.
- Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua, praful de copt si bicarbonatul. Treptat adaugam din amestecul de ingrediente uscate peste mixul de unt cu oua.
- Ciocolata o topim pe baie de aburi si o incorporam la final mixand din nou cu mixerul pe treapta 1.
- Ungem o tava cu putin ulei si tapetam cu hartie de copt.
- Turnam compozitia in tava si nivelam cu o spatula. Asezam deasupra fructele si presaram peste ele zaharul vanilat, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute.
- Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra si feliem.
Comentează folosind contul de Facebook