Foietaj cu dovlecel
Un preparat foarte rapid cu doar cateva ingrediente, rapid doar daca cumparam foietajul, altfel dureaza mai mult. Sau daca avem foietaj de casa congelat, e si mai bine. Este un preparat pe care imi place sa il fac cand vrem o gustare rapida dar si pentru a-l lua cu mine la servici. Se pastreaza bine la frigider 2-3 zile.
Pentru Foietaj cu dovlecel avem nevoie de:
- 400 gr foietaj congelat
- 1 dovlecel potrivit
- 2 oua mici sau un ou mare
- 1 lingura pesmet
- sare si piper
- (dublati cantitatile pt doua tavi)
Mod de preparare Foietaj cu dovlecel
- Foietajul complet decongelat il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Ungem foietajul cu o parte din ouale batute.
- Dovlecelul spalat il taiem felii si asezam feliile peste foietaj. Stropim feliile cu restul de ou batut si presaram deasupra putin pesmet, apoi presaram sarea si piperul.
- Dam tava la cuptor aprox 25 de minute la 190-200 de grade.
- Scoatem tava din cuptor si feliem foietajul dupa ce s-a racit putin.
- E un preparat bun atat cald cat si rece.
Comentează folosind contul de Facebook