Fursecuri cu fulgi de ovaz

Fursecuri cu fulgi de ovaz sau fursecuri cu fulgi de ovaz, pudra de roscove, faina integrala si altele pe care le puteti citi jos la ingredinete, sunt fursecuri sanatoase de servit dimineata cu miere sau dulceata langa o cafea sau ceai, pentru energia necesara pana la pranz. Se fac atat de usor incat era suficinet sa va arat doar pozele, dar am scris totusi cateva cuvinte mai jos :). 

 

Pentru Fursecuri cu fulgi de ovaz  avem nevoie de

Mod de preparare Fursecuri cu fulgi de ovaz

  • Mixam ouale intregi cu praful de sare si zaharul brut adaugand apoi si untul de arahide si laptele de soia. Eu am folosit pentru mixare, mixerul vertical de la Philips 

  • Folosind un tel, adaugam pe rand restul ingredientelor si omogenizam.

  • Avem nevoie de doua lingurite pentru a forma fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, cu una luam din compozitie cu cealalta ne ajutam sa asezam aluatul pe foaia de copt.

  • Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de aprox 15 minute sau pana sunt coapte fursecurile.
  • Zaharul pudra este optional mai ales daca mancam fursecurile cu gem.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.