Pandispan cu visine
60 min
simplu
10 portii
Poza e destul de veche, am gasit-o undeva in calculator. Promit sa mai fac si sa postez cateva poze frumoase cu aceasta prajitura simpla dar buna 🙂
Intre timp am revenit si am pus o poza mai atragatoare 🙂
Pentru Pandispan cu visine avem nevoie de:
– 4 oua
– 250 gr faina
– 150 – 200 gr zahar (depinde si de ce visine folosim)
– 100 ml ulei
– 1/2 plic praf de copt
– 1 plic zahar vanilat
– 3 linguri apa fierbinte
– 1 borcan compot de visine / sau 500 gr visine proaspete
Mod de preparare Pandispan cu visine
Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul. Galbenusurile se pun intr-un bol si se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat apoi se adauga treptat peste spuma cu zahar folosind in continuare mixerul. Se adauga in continuare uleiul si cele 3 linguri de apa fierbinte. La final se adauga faina mixand in continuare. Se pune in tava pt copt si se adauga visinele fara samburi. Se pune la cuptor la foc mijlociu sau 170 grade pt cca 30-40 minute.
Cea mai rapida si usoara prajitura!
IMI PLACE TARTA TA! PUPICI!
multumesc! e atat de simpla si rapida..