Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu visine si ciocolata ca si celelalte prajituri rapide cu fructe, sunt genul de prajituri pe care le servesc dimineata langa cafea de multe ori impreuna cu colegii de birou. Aceasta este o varianta sugar free, adica e facuta cu indulcitor Green Sugar rezultand un desert cu mai putine calorii 🙂 .
Pentru Prajitura cu visine si ciocolata avem nevoie de
- 4 oua
- un varf de sare
- 5 linguri indulcitor Green Sugar
- 150 ml ulei
- 200 ml lapte
- 300 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 50 gr ciocolata neagra
- 35 gr ornamente de ciocolata
- 500 gr visine (am folosit visine de la congelator)
- pudra indulcitor Green Sugar pentru pudrat
Mod de preparare Prajitura cu visine si ciocolata
- Mixam ouale intregi cu un varf de sare si cu indulcitorul Green Sugar, pana isi dubleaza volumul.
- Adaugam apoi pe rand uleiul si laptele si mixam dupa fiecare.
- Incorporam faina amestecata cu praful de copt folosind un tel.
- La final adaugam ornamentele de ciocolata si ciocolata razuita si amestecam.
- Turnam compozitia intr-o tava (aprox 22/35 cm) tapetata cu hartie de copt, punem deasupra visinele si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 25-30 de minute.
- Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit usor scoatem prajitura cu visine si ciocolata din tava, o pudram si o feliem.
Comentează folosind contul de Facebook