Paste linguini integrale cu pesmet
Imi plac foarte mult pastele cu pesmet sau nuca cu scortisoara si zahar, imi aduc aminte de o copilarie fericita :). Le mananc cu drag si acum!
Avem nevoie de:
– 250 gr paste linguini integrale
– 1/2 lingurita sare pt apa in care fierb pastele
– 50 gr ulei
– 5 linguri pesmet
– scortisoara
– zahar brun
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Pesmetul il prajim usor in ulei.
Turnam pastele peste pesmet si amestecam bine.
Putem pune zaharul si scortisoara direct in vasul in care amestecam pastele cu pesmetul sau punem zahar si scortisoara in farfurie asa cum de altfel am facut si eu pentru ca fiecare mananca diferit de dulce.
E o mancare simpla si o varianta de cina gustoasa cu o aroma placuta de scortisoara.
Se pot servi si calde si reci!
De cand nu am mai mancat asa ceva , mami meu ne facea saptamanal !! 🙁
Cat – eu imi fac destul de des pentru ca imi plac mult si se fac rapid :). pup
Eu chiar nu stiam ca se poate prepara si asa …..suna chiar f.bun!Hugs
Bubu draga multe nu stiu nici eu :)), dar merita sa le incerci sunt rapide si foarte bune!
Da……..si mie acest fel de mancare imi aduce aminte de copilarie.Tare bune!
Maria – multumesc. Sunt la fel de bune si acum ca si in copilarie 🙂
Nici nu mai tin minte de cand nu am mancat.Mama ne facea mereu.Mi-ai facut pofta.
Te pup!
Dia – poate daca ti-am adus aminte iti faci si tu :)) Pup
De cand n-am mai mancat… In copilarie papam mereu.. imi facea bunica 🙂
Pup
Simona – eu imi fac des ce imi placea in copilarie! pup