Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor
Am facut niste pulpe la cuptor minunate. Sa te tot lingi pe degete dupa asa o mancare :). Nu mancam foarte des pui dar cand fac pui, mereu imi place sa fac ceva nou. Am incercat deci un pui marinat cu sos chili. O bunatate nu alta! Hai, va las sa vedeti reteta si poate va ispitesc sa o faceti si voi.
Pentru Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor avem nevoie de:
– 6 pulpe de pui – superioare, inferioare – de care dorim
– 7 lingurite pasta de gogosari cu rosii
– 7 lingurite sos chili
– 1 lingurita sare de mare
– 1/2 lingurita piper
– oregano
– 2 linguri ulei de masline pt tava
Mod de preparare Pulpe de pui marinate cu chili la cuptor
Intr-un bol amestecam pasta de gogosari cu rosii, sosul chili, sarea, piperul si oregano tocat marunt.
Amestecam bine toate ingredientele.
Trecem apoi pe rand fiecare bucata de carne prin acest sos. La final punem toate pulpele inapoi in bol, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.
Scoatem pulpele din frigider si le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Acoperim cu folie de Al. si dam tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 35 de minute. Dupa 35 min scoatem din cuptor si indepartam folia si o bagam inapoi in cuptor timp de aprox inca 10 minute.
Asa arata dupa ce le scoatem din cuptor!
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Sa aveti pofta!
Imbietor… asi manca o pulpa! Pup!
Multumesc >:D<
Delicioase pulpele tale!! Ador mancarurile picante si nu as refuza asa minunatii niciodata 🙂 Pupici!
Adela ma bucur ca iti plac. Si eu sunt fan mancaruri usot picante. Te pup
Tot ce-i picant este delicios. Asta-i părerea mea. Weekend plăcut!
Adriana asa e :). Multumesc la fel si tie
Nu pot fi decat foarte bune…
Chiar bune Rocsi. Te pup
facem schimb o bucatica ? iti dau una cu sos de portocale si tu imi dai cu chili 🙂
Sunt curioasa cum e si cel cu portocale, deci da, facem schimb 🙂