Snitel vienez cu cus-cus
Nu va prezint nimic deosebit, doar o mancare usoara pentru un pranz gustos si satios. Mie imi place tare mult snitelul mai ales cel cu pesmet, pentru ca mama mea doar asa il facea. Si pe planga snitelul crocant am facut si cus-cus usor picant.
Pentru Snitel vienez cu cus-cus avem nevoie de:
500 gr carne slaba de porc (sau vita)
ulei pentru prajit
250 gr cus-cus
2 linguri ulei de masline
1 ceapa
Mod de preparare Snitel vienez cu cus-cus
Intr-un vas punem aprox 2 l de apa si lasam sa fiarba cu putina sare. Cand fierbe apa, adaugam cus-cus-ul si lasam la fiert aprox 10 minute. Oprim focul si mai lasam 2-3 minute, apoi strecuram si trecem cus-cus-ul pe sub un jet de apa rece.
Separat intr-o tigaie mai adanca/wok punem 2 linguri de ulei si calim putin ceapa tocata marunt. Punem peste ceapa cus-cus-ul, adaugam sare si piper si sos iutel si amestecam.
Si e gata pranzul: snitel, cus-cus si castraveti murati. Pofta mare!!!
yammy!
Adnia >:D<
Ce pranz bun si gustos.Pup!
Asa e Rocsi. Te pup
O cina perfecta !
A rántott hús családi kedvenc, Férjem szerint a legfinomabb süti:-)
O combinatie delicioasa!!!
Super mancarica!
Delicioasa mancare, nu as refuza o portie!