Spaghete cu sunca si sos de rosii
Avem nevoie de:
– 400 gr spaghete
– 300 gr sunca, sau carne tocata
– 1 ceapa
– 400-500 ml suc de rosii
– sare si piper dupa gust
– busuioc verde
Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu 2-3 linguri de ulei. Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la calit.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le punem intr-un vas cu putin ulei.
Pofta mare!
Nota: Pentru ca aveam poze vechi si urate am revenit cu unele mai noi.
Delicios!!.. Ador pastele!..
Mmm, ce buunee!!!Ador pastele!Pup!
Felis – multumesc, si eu sunt fan paste :).
Licuta – ma bucur ca iti plac si tie :). pup
imi plac mult! pup
Alina – multumesc! pup
O portie si pentru mine, cu bulion de casã 🙂
Suntem fani paste, asa ca ne plac cu sunca si sos de rosii…
Ramona – cu drag! pupici
Cristina – ma bucur ca va place. pup
Diana mea adora pastele,asa ca o trimit la tine la masa.Te pup!
DiaMar – o astept cu drag pe Diana a ta si bineinteles si pe tine. pupici
M-ai chemat, am venit! :))
Doar stii ca sunt fan nr.1 al pastelor 😛
Pupici
Bine ai venit! si mie imi plac mult pastele :). pupici
Mmm ce bunatate,eu aduc desertul daca primesc o portie 🙂
Buburuza – de acord 🙂 te astept cu desertul!