Supa crema de spanac
Imi plac retetele rapide si sanatoase, cel mai mult timp mi-a luat sa spal spanacul, restul a durat doar cateva minute, cu mancat cu tot :). Si pentru ca multi dintre voi probabil si postiti, recomand cu drag aceasta supa crema atat de simpla, buna si sanatoasa. Voiam sa o combin cu radacinoase insa imi era prea foame pentru a astepta mai mult fierberea legumelor, asa ca ramane pe data viitoare.
Pentru Supa crema de spanac avem nevoie de
- 250 gr spanac proaspat
- 1 ceapa galbena
- 4-5 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
- 1-2 felii de paine pentru crutoane
- ulei de masline
- sare de Himalaya
Mod de preparare Supa crema de spanac
- Punem apa la fiert intr-o oala in care adaugam putina sare. Cand fierbe apa adaugam ceapa si usturoiul (curatate evident) si lasam ssa fiarba 5 minute.
- Adaugam spanacul spalat bine cu apa rece, rasnim putin piper si lasam sa fiarba aprox 10-15 minute.
- Spanacul fiert impreuna cu ceapa si usturoiul si cu un polonic din apa in care a fiert le blenduim pana obtinem o crema fina.
- Pentru crutoane, taiem painea cubulete si o prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si sare de Himalaya.
Comentează folosind contul de Facebook