Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure
Daca doriti un desert simplu pe care sa il iubeasca toata lumea, cred ca nu o sa dati gres daca incercati si voi acest tort facut din biscuiti si cu un jeleu natural din fructe de padure.
Pentru Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure avem nevoie de:
Mod de preparare Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure
Scoatem din frigider si rasturnam pe un platou.
Pregatim jeleul de fructe:
– punem fructele in blender cu 2 linguri de apa si pornim aparatul 10-20 secunde
– strecuram fructele printr-o sita pentru a scapa de samburi
– adaugam zaharul, amestecam si punem pe foc pana se topeste zaharul
– amidonul il amestecam cu un pic de apa apoi luam 2-3 linguri din cantitatea calda de fructe, amestecam, apoi turnam peste fructe si amestecam din nou
– cand se ingroasa luam de pe foc
Turnam jeleul peste blatul de biscuiti si nivelam.
Am auzit ca ai ceva delicios si pe placul meu asa ca am venit repede in vizita. Sa ai un week-end frumos!
Multumesc frumos Rocsi, ma bucur ca iti place!
Cat de bun trebuie sa fie cu jeleul acela!!!
Da Meri e foarte bun >:D<
Ce imbietor este,mai ales cu jeleul acela deasupra.Pup!
Multumesc frumos >:D<
Bun!!!!
Multumesc!
Ce idee faina cu jeleul!! 😉
Am multe fructe la congelator si imi place sa combin orice cu fructe :))
Nebunie curata…………delicios trebuie sa fie!
A fost delicios Medi >:D<
Arata extraordinar!!!
Multumesc!
Delicios, ne place!
Teo, ma bucur ca va place!
Arata intr-un mare fel iar gustul pe masura!!
Mmmm.. sper ca n-am intarziat prea mult si am mai prins si eu o bucata mica.. 🙂
Pupici
Foarte misto si combinatia si forma pe care i-ai dat-o! Delicios!
Tare bun si aromat cred ca a iesit cu acea glazura!
De salam nu am ce spune, el este preferatul nostru !
Te pup